Holistische Massagetherapie

Je lichaam is een spiegel van wat er binnen in je leeft. Een klacht kan je zien als roep om aandacht van aspecten in jou die (nog) niet bewust worden gehoord of gezien.

Bij Kiruna massage word je aangeraakt op een diep niveau. Je wordt uitgenodigd om te voelen wat er is en daarbij, zonder oordeel, nieuwsgierig aanwezig te zijn. Zo krijg je de ruimte om bewust te worden van wat jouw klacht, jouw lichaam je te vertellen heeft. Wanneer je daar aandacht aan besteedt en voelt wat je lichaam nodig heeft, kan er heling plaatsvinden.

Klant: “Bij mijn behandeling in de geestelijke gezondheidszorg gaat alle aandacht naar het hoofd, prima, maar hoe zit het dan met mijn steen in mijn buik, de spanning in mijn nek, enz? Er zit nog een heel lichaam onder mijn hoofd en die voelt duidelijk letterlijk mee. Ingrid geeft snel rust en maakt contact met hoofd én lichaam. In een ander bewustzijn voel ik de steen, de spanning zachter worden. Warmte, stromen, voelen, je krijgt er meer vertrouwen door.”

Holistische massagetherapie is een samenspel tussen therapeut en cliënt. Ik neem dan ook rustig de tijd om je in jouw proces te begeleiden middels een voorgesprek, aandachtsoefeningen, Heartmath en massagebehandeling met verschillende massagevormen. Hierbij stem ik niet alleen af op de klacht maar ook op jou als persoon. Na de behandeling spreken we kort na over wat je ervaren hebt.

Kom weer in contact met jouw unieke levenskracht en eigen-wijsheid.

Met wat voor klachten komen mensen bij mij

Holistische massagetherapie is zeer goed inzetbaar bij bijvoorbeeld: emotionele en/of fysieke pijn, migraine, extreme vermoeidheid, slapeloosheid, stress, spanningen, zwangerschap, onrust, trauma, ondersteuning bij kanker, ziekte, rouw, hooggevoeligheid, angst, onzekerheid, eenzaamheid, somberheid en overgangsklachten.