“Ik was aan het overleven in een overspoelende wereld vol prikkels. Door de TRE en de massages van Ingrid ervaar ik meer rust en begin ik weer te voelen wat mijn lichaam wil, in plaats van wat het niet wil. Ingrid weet aan te reiken wat ik nodig heb en ze maakt op aandachtige en … Meer lezen

“Bij mijn behandeling in de geestelijke gezondheidszorg gaat alle aandacht naar het hoofd, prima, maar hoe zit dat dan met de steen in mijn buik, de spanning in mijn nek enz.? Er zit nog een heel lichaam onder mijn hoofd en die voelt duidelijk letterlijk mee ! Zo kwam ik bij Kiruna massagepraktijk. In het … Meer lezen

Jouw massages hebben mij mijn kwaliteit van leven terug gegeven. Door onze gesprekken en de massage heb ik de kracht gevonden om mezelf te mogen zijn. Ik heb jaren terug mijn gevoel laten spreken en die heeft jou op mijn weg gebracht, daar ben ik zeer dankbaar voor.

Mathilde

Vooral de aandacht waarmee Ingrid werkt treft mij zo. Je kunt merken dat Ingrid vele technieken ‘in handen’ heeft. Iedere keer is het weer anders als ik bij haar kom en het sluit altijd aan op wat er op dat moment nodig is.

“Ik ben vanuit overleving veel in mijn hoofd gaan wonen. Het belangrijkste wat de TRE sessies me tot nu toe bieden is dat ik uit mijn hoofd kan gaan en ervaren dat het lijf het wel weet en daar weer vertrouwen in krijg. Mijn hoofd wordt rustiger, minder gedachten…”

Irma

“Voor mij betekenen de behandelingen bij Kiruna massage een echt cadeau aan mijzelf. Ingrid heeft echt aandacht voor wat er speelt. Ik kan er de rust vinden en kom er energieker van terug. Al met al een waardevol ‘cadeau’ wat ik iedereen zou toewensen.”