Massagetherapie

Holistische Massagetherapie

Massagetherapie Massage therapie geeft je de ruimte om op liefdevolle wijze bewust te worden van wat er zich in jou afspeelt. Tegelijkertijd wordt het zelfhelend vermogen van lichaam en energie gestimuleerd.

Het lichaam wil van nature gezond en in beweging zijn. Het geeft signalen als je niet in balans bent, wanneer je daar aandacht aan besteedt en gehoor geeft aan wat je lichaam nodig heeft kan het zich herstellen of aanpassen. Massagetherapie is een samenspel tussen therapeut en cliënt waardoor het mogelijk wordt om te ontdekken van wat je nodig hebt om in balans te zijn.

Wanneer kan massagetherapie ingezet worden

MassagetherapieMassagetherapie is geschikt voor iedereen die bewust in het leven wil staan.
Het is zeer goed inzetbaar bij bijvoorbeeld: pijn, migraine, extreme vermoeidheid/slapeloosheid, stress, spanningen, zwangerschap, onrust, trauma, kanker, ziekte, verlies, hooggevoeligheid, emoties als verdriet, boosheid of angst, onzekerheid, somberheid.
Als deze omstandigheden te lang duren kunnen ze je balans verstoren en leiden tot chronische lichamelijke en energetische blokkades waardoor het lichaam zelf niet meer in staat is om in beweging te komen en te helen.

Bij kirunamassage wordt je in dit proces begeleidt mbv. Respectvolle aandacht, verschillende massagevormen, stemvorken en healing op deze manier nodig ik je uit om zonder oordeel in contact te komen met jou eigen unieke levenskracht en innerlijke wijsheid.

Behandelingsvormen die ik inzet:

Energetische massage / polairiteitsmassage / chakramassage

Klassieke massage

Holistic pulsing

Healing

Klankmassage

Bindweefselmassage

Voetreflexmassage

Bodydrumrelease

Tenen lezen